Klima uređaji

Klima uređaji

Premda različiti sustavi mogu hladiti objekt, kada se radi o hlađenju obiteljske kuće ili stana uvijek prednost dajemo klasičnim klima uređajima.

Tehnologija poznata desetljećima još uvijek nije nadmašena po pitanju kvalitetnog rješenja za hlađenje prostora. Bilo da se radi o klasičnom mono split sustavu sa jednom unutarnjom i jednom vanjskom jedinicom ili složenijim multi sustavima sa više unutarnjih jedinica spojenih na jednu vanjsku, ovi sustavi sa lakoćom zadovoljavaju Vaše potrebe. Neki korisnici imaju neopravdani strah da klimatiziran prostor nužno znači puhanje zraka oko glave ili zdravstvene probleme. Promišljenim planiranjem sustava i pravilnim odabirom vrste unutarnjih jedinica i ovaj sustav može biti neprimjetan za korisnika. U nastavku možete saznati nešto više o vrstama sustava.

Dugogodišnje iskustvo nas je naučilo da među proizvođačima postoji velika razlika u kvaliteti. Zato surađujemo samo sa pouzdanim proizvođačima u čiju kvalitetu smo se imali prilike uvjeriti. 

Zidne jedinice

Najrašireniji oblik unutarnjih jedinica je najčešći izbor kupaca. Jednako dobro udovoljava zahtjevima hlađenja i grijanja.

Kanalne jedinice

Specifičnost oblika i ugradnje im osigurava mjesto u domovima onih koji žele više. Sustav koji nudi mnoštvo primjena, samo je mašta...

Fleksibilne i podstropne jedinice

Zahvaljujući dizajnu i tehničkoj izvedbi ove jedinice mogu biti ugrađene na više načina i pozicija.