Komercijalni prostori

Klimatizacijska rješenja za komercijalne prostore

Bilo da se radi o malom uredu, trgovačkom centru, hotelskom kompleksu ili velikom skladišno-uredskom prostoru kvalitetna klimatizacija je standard koji objekt mora ponuditi svojim korisnicima.

Svaki od tih prostora ima određene specifičnosti i zahtjeve koje sustav klimatizacije mora ispuniti. Dugogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih korisnika svjedoče o kvaliteti rješenja koja nudimo. U nastavku su opisani najčešći zahtjevi komercijalnih prostora.

Ventilacija

Određeni prostori kao što su kuhinje zahtijevaju dobro proračunat i kvalitetno izveden sustav. Propusti u izvedbi mogu čak izazvati i požar u objektu.

Klimatizacija

Savršena kvaliteta zraka je neophodna da bi se posjetitelji objekta osjećali dobro. Mnoštvo parametara koje treba uzeti u obzir zahtijevaju kvalitetnog izvođača.

Fleksibilnost sustava

Unutar samog objekta često postoje velike razlike u zahtjevima određenih prostorija. Fleksibilnost sustava je neophodna da bi svi dijelovi objekta bili primjereno klimatizirani.

Pouzdanost

Sav trud i sredstva uložena u projektiranje i izvođenje mogu biti uzaludna ukoliko se koriste elementi neprovjerenog proizvođača. Zato biramo samo kvalitetno.

Niski troškovi korištenja

Početna cijena ugradnje sustava nije jedino bitno u ekonomskoj računici. Zato uvijek naglasak stavljamo na ukupni predviđeni trošak koštanja sustava u periodu eksploatacije a ne samo na nabavnu cijenu sustava.

Postprodajna podrška

Isporučiti sustav i pustiti ga u pogon je samo manji dio posla. Izabrati partnera koji će biti na raspolaganju i godinama kasnije kada se ukaže potreba za servisiranjem i održavanjem sustava je puno teži dio i ponekad zanemaren od strane naručitelja.

Zašto izabrati Fast Forward?

Izabrati kvalitetno rješenje i izvođača koji može pružiti primjerenu postprodajnu podršku nije jednostavno.

Iskustvo

U proteklih 30 godina poslovanja susreli smo se sa različitim novim tehnologijama i izazovima. Iskustvo koje smo stekli pomaže nam isporučiti i održavati najbolje sustave.

Provjereni proizvođači

Godine iskustva su pokazale da sitna ušteda koju donosi odabir neprovjerenog i jeftinijeg proizvođača znači mnogo glavobolje i troškova u periodu korištenja. Zato surađujemo samo sa najboljim proizvođačima na zadovoljstvo korisnika.

Educirani djelatnici

Vrhunski sustavi koje isporučujemo bi bili samo gomila skupo plaćene opreme kada ne bi imali potrebno znanje o radu i održavanju takvih sustava. Zato ulažemo u edukaciju svojih djelatnika kako bi zadržali prednost nad konkurencijom. Znanje smatramo temeljem svakog kvalitetnog sustava.

Mreža suradnika

I nama je ponekada nemoguće doći do svakog dijela države sa svojim osobljem. Zato imamo široku mrežu pouzdanih suradnika na koje se možemo osloniti kada situacija traži hitnu intervenciju a naše osoblje je predaleko da udovolji tom zahtjevu.

Servisna podrška

Odjel servisne podrške uvijek stoji na raspolaganju našim ugovornim korisnicima kako bi mogući zastoji u radu sistema bili što kraći.

Projektiranje sustava

U mogućnosti smo ponuditi i projektiranje sustava čime dajemo kompletnu uslugu našim korisnicima. Sustav projektiran od samog početka, ugradnju istoga i postprodajnu podršku i održavanje.

Galerija

Radovi

Izdvojene reference

Villa 3.0 Mošćenice

Lokacija: Mošćenice, Opatija
Proizvođač opreme: Daikin

Hotel View Postira

Lokacija: Postira, otok Brač
Proizvođač opreme: Daikin

Hotel Padova Rab

Lokacija: Rab
Godina: 2016
Rashladni učinak: 2 MW
Proizvođač opreme: Daikin
Vrsta opreme: VRV

Hotel Lone Rovinj

Lokacija: Rovinj
Godina: 2012
Rashladni učinak: 3.5 MW
Proizvođač opreme: Daikin
Vrsta opreme: VRV

Hotel Imperial Rab

Lokacija: Rab
Godina: 2016
Rashladni učinak: 4.1 MW
Proizvođač opreme: Daikin
Vrsta opreme: VRV