Distribucija

Distribucija je jedna do osnovnih djelatnosti naše tvrtke. Dugogodišnje iskustvo, veliki skladišni prostor i pouzdani kanali dostave robe su prepoznati od strane tržišta te već desetljećima stvaramo zadovoljne kupce.

Daikin

Još od 1924. godine rješavaju izazove vezane uz upravljanje zrakom. Koristeći inovativnu tehnologiju na tržište donose vrhunske proizvode i rješenja u obliku sustava koji donose komfor uz ekvivalentnu energetsku učinkovitost. S vremenom su postali vodeći proizvođač klimatizacijske opreme. 

Panasonic

Početak tvrtke Panasonic Corporation se veže za 1929. godinu i osnivača tvrtke Konosuke Matsushita. Klasični japanski pristup proizvodnji sa konstantnim inzistiranjem na kvaliteti proizvoda se primjećuje u cijeloj proizvodnoj paleti. Klimatizacijski sustavi prate osnovne ciljeve cijele korporacije sa naglaskom na inovativnosti i kvaliteti. 

Hokkaido

Hokkaido je proizvođač široke palate uređaja u klimatizaciji. Asortiman sadrži VRF sustave, dizalice topline te mono i multi split sustave. U Europi je brend Hokkaido prisutan od 1999. godine. Cilj Hokkaida je postati lider na svom referentnom tržištu,nudeći širok i svestran asortiman karakteriziran visokom tehnologijom i vrlo visokim performasama.